Правила за ползване

Добре дошли на моя официален уеб сайт с онлайн магазин Kartini s Maslo. С използването му вие приемате условията за ползване и сте съгласни с тях. Аз си запазвам правото да променям тези условия, като актуализирам информацията на сайта.

Условия за поръчка

Можете да пазарувате от моя онлайн магазин без задължително да имате регистрация. При натискане на бутона „Плащане” е необходимо да попълните следните полета: име, адрес на електронната поща (e-mail), адрес за доставка и телефонен номер, чрез който да се свържа с вас. Този номер е нужен за връзка с вас както при потвърждението, така и при изпълнението на поръчката. Доставката е за сметка на купувача.

Ценова политика

Посочените на моя сайт цени са крайни и са в лева. Запазвам си правото да променям цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомявам предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на покупката.

Плащания

Плащането на стоките се извършва с наложен платеж или чрез банков превод. Ако изберете да заплатите с банков превод, поръчаните от вас продукти ще бъдат изпратени веднага след като получа плащането ви в своята сметка.

Политика при събирането на информация и как я използвам

Доброволно предоставената от вас информация (име, адрес, телефон за връзка, e-mail адрес, адрес за доставка)  е единствено с цел да обработя и доставя поръчката ви, да ви информирам за нейния статус, както и да подобря услугите си. Изпращам e-mail съобщения до клиентите си само относно конкретна поръчка или възникнал въпрос, относно дадена поръчка или артикул, и за моите регулярни известия за нови продукти и промоции. Използвайки моя онлайн магазин, вие се съгласявате информацията за вас да се съхранява при мен в съответствие с моята политика на поверителност. Аз се задължавам при никакви обстоятелства да не разкривам вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените законово случаи.

Йоана Врачева

Scroll to Top